Publicació al BOE de la regulació d'equivalències entre titulacions DUI i Grau d'infermeria

4 de des. 2015, 4:34 publicada per Sección Sindical CCOO   [ actualitzat el 30 de set. 2016, 7:44 ]


 

El passat dia 30 d'octubre, el Consell de Ministres  va aprovar la correspondència del títol de diplomat d'infermeria amb el títol de grau d'infermeria. 

CCOO INFORMA: de la publicació en BOE de 2015/11/30 de la regulació d'equivalències entre titulacions DUI i Grau d'infermeria i informa dels passos per fer la tramitació corresponent a través de la seu electrònica del Ministeri d'Educació.


CCOO recorda que la regulació estableix la igualtat de drets acadèmics i professionals entre ambdues titulacions universitàries, així mateix per a l'accés directe a estudis de Màster i el reconeixement
professional a nivell de la Unió Europea. La correspondència evita la realització del cursos de formació
addicionals o curs de Grau en establir la correspondència de les dues titulacions al nivell 2 del Marc Espanyol de qualificacions (MECES).

El certificat individual per acreditar la correspondència entre les titulacions DUI i Grau d'Infermeria (correspondència del títol de Diplomat al nivell 2 del MECES) s'obté exclusivament a través de la Seu Electrònica del Ministeri d'Educació a partir de la publicació en BOE del Consell de Ministres, a més, els sol·licitants han de disposar de:

Documentació:
  • DNI electrònic i PIN corresponent.
  • Certificat digital de persona física en vigor associat al DNI electrònic.
  • Fotocòpia completa del títol de Diplomat / ada en infermeria per les dues cares o original.

Enllaços a la seu electrònica del Ministeri d'Educació 

General

Secció tràmits i serveis: Gestió de títols: expedició, acreditació, homologació, equivalència,reconeixement i convalidació